Standard Time Blocks

Tuesdays and Thursdays, 12:00p-12:50P, reserved for the University Hour, no lecture/seminar classes scheduled

Friday and Saturday classes end at 8:15PM

Classes not scheduled into a standard time block require approval from the College Dean and will not optimize during schedule production

Three unit lecture/seminar class sections

Monday and Wednesday (15 minute passing break)

7:30A-8:45A | 9:00A-10:15A | 10:30A-11:45A | 1:00P-2:15P | 2:30P-3:45P | 4:00P-5:15P | 5:30P-6:45P | 7:00P-8:15P | 8:30P-9:45P

Monday, Wednesday and Friday (10 minute passing break at end of block)

12:00P-12:50P

Tuesday and Thursday (15 minute passing break)

7:30A-8:45A | 9:00A-10:15A | 10:30A-11:45A | 1:00P-2:15P | 2:30P-3:45P | 4:00P-5:15P | 5:30P-6:45P | 7:00P-8:15P | 8:30P-9:45P

Monday, or Tuesday, or Wednesday, or Thursday (1 day a week meeting, 15 minute break, + 15 minute passing break)

4:00P-6:45P 7:00P-9:45P 6:00P-8:45P (alternate, no passing break)

Friday and Saturday (15 minute passing break)

7:30A-8:45A | 9:00A-10:15A | 10:30A-11:45A | 1:00P-2:15P | 2:30P-3:45P | 4:00P-5:15P | 5:30P-6:45P | 7:00P-8:15P

Friday and Saturday Alternate

8:30A-9:45A | 10:00A-11:15A | 11:30A-12:45P* | 1:00P-2:15P | 2:30P-3:45P | 4:00P-5:15P | 5:30P-6:45P | 7:00P-8:15P

Friday (1 day a week meeting, 15 minute break + 15 minute passing break)

7:30A - 10:15		10:30A-1:15		2:30-5:15		5:30-8:15		
(alternate)	8:30A	-11:15	11:30A	-2:15P*	2:30-	5:15P	5:30P	-8:15P

Saturday (1 day a week meeting, 15 minute break + 15 minute passing break)

7:30A - 10:15		10:30A-1:15*		2:30-5:15		5:30-8:15		
(alternate)	8:30A-11:15		11:30A-2:15P		2:30-5:15P		5:30P-8:15P	

*MWF classes scheduled from 12:00P-12:50P given priority over classrooms

Four unit lecture/seminar class sections

Monday, Wednesday and Friday OR Tuesday, Thursday and Friday (3 days a week meetings, 15 minute passing break)

7:30A-8:45A | 9:00A-10:15A | 10:30A-11:45A | 1:00P-2:15P | 2:30P-3:45P | 4:00P-5:15P | 5:30P-6:45P | 7:00P-8:15P

***Meets 75 minutes two days and 50 minutes one day OR 65 minutes two days and 70 minutes one day for 200 minutes total for the week.

Monday, or Tuesday, or Wednesday, or Thursday (1 day a week meeting, 15 minute break)

**6:00P-9:35P

Friday and Saturday (15 minute break, 10 minute passing break)

- many and outer any (no minute break), no minute purching breakly									
7:3	7:30-9:20A 9:30A-1 ⁻		:20AM 1:00P-2:50P		3P-4:50P	5P-6:50P			
			11:30A-						
(alternate)	8:30A	-10:20A	12:20P*	1:00P-2:50P	3:00P-4:50P	5:00P-6:50P			

*Three-unit MWF classes scheduled from 12:00P-12:50P given priority over classrooms